KORISNIČKI CALL-CENTAR. (011) 356-4507 / Beograd, Kneza Višeslava 31

O nama

FPreduzeće "Uma Trade" je osnovano 2011.godine sa sedištem u Beogradu.Njegova pretežna delatnost je trgovina na malo kompletnom opremom za kupatila i kuhinje.

U našem prodajnom programu možete naći: keramičke i granitne pločice svih domaćih i svetskih proizvođača, sve modele slavina i baterija, hidromasažne tuš-kabine i kade, razne vrste ugradne i nadgradne sanitarne opreme, bojlere,hidromasažne stubove i usponske tuševe, galanteriju, kompletan vodovodni materijal kao i elektromaterijal. Pored trgovine gore navedene opreme uspešno se bavimo i proizvodnjom i prodajom kupatilskog nameštaja.

Ciljevi koje postavljamo ispred sebe su dosta veliki: konstantnim kvalitetom pružene usluge zadovoljiti prohteve nasih cenjenih kupaca i stalno unapređivati i proširivati asortiman proizvoda koje nudimo. Naš najveći uspeh je Vaše zadovoljstvo i preporuka koju opravdano očekujemo. Želimo da budemo preduzeće koje stalno postavlja više standarde iz oblasti ponude i samog poslovanja, dizajna i savremenih tehnoloskih normi. S toga Vas očekujemo u našem prodajnom prostoru.

Vaša "Uma Keramika".

Kontakt-Info "UMA TRADE"

Kako doći do nas?

Do nas možete doći iz više smerova. Mi se nalazimo na oko kilometar od ulaza u košutnjak sa Vidikovačke strane, preko puta novoizgrađene crkve.
23, 53