KORISNIČKI CALL-CENTAR. (011) 356-4507 / Beograd, Kneza Višeslava 31

Armal

Voda omogućava život i predstavlja osnovni uslov za zdravlje. Ljudi imaju pravo na čistu pijaću vodu, a istovremeno, naša dužnost je da brinemo za njeno očuvanje za današnje i buduće generacije. U Armalu smo svesni svoje odgovornosti prema ljudima i prirodi, a u središtu našeg društveno odgovornog delovanja je briga za vodu koju ostvarujemo Armalovim fondom.

Armalov fond za očuvanje voda je ekološki usmeren projekat, a njegov glavni cilj je podsticanje mladih na aktivan i pozitivan odnos prema životnoj sredini i prirodi. Već sarađujemo sa 155 škola iz 6 država, a ukupno smo im poklonili već 1345 kvalitetnih Armalovih armatura.

U školskoj 2011/2012. godini projekat se odvija već osmu godinu zaredom, a mogu da se prijave osnovne škole iz Slovenije, Hrvatske, Srbije, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Crne Gore i Kosova. Izabranim školama ćemo sa našim znanjem i kvalitetnim proizvodima pomoći da postanu više ekološke, odgovorne prema vodi i životnom okruženju uopšte.

Kontakt-Info "UMA TRADE"

Kako doći do nas?

Do nas možete doći iz više smerova. Mi se nalazimo na oko kilometar od ulaza u košutnjak sa Vidikovačke strane, preko puta novoizgrađene crkve.
23, 53