KORISNIČKI CALL-CENTAR. (011) 356-4507 / Beograd, Kneza Višeslava 31

Gorenje

Gorenje Grupa danas obuhvata - Gorenje aparate za domaćinstvo - Gorenje d.d. - akcionarsku holding kompaniju koja se sastoji od 47 integrisanih preduzeća. Tokom proteklih godina sva ova preduzeća su postigla dinamički razvoj koji je rezultirao rastućim proizvodnim razvojem, ekspanzijom proizvodnih kapaciteta, efikasnom distributivnom i prodajnom mrežom i stalno rastućim tržišnim učešćem.

Uprkos nepovoljnim uslovima na tržištu uzrokovanih globalnom ekonomijom, Gorenje Grupa je uspela da održi svoju poziciju među osam najvećih proizvođača aparata za domaćinstvo u Evropi, koji danas 84% sopstvene proizvodnje izvozi.

Gorenje d.d. se bavi proizvodnjom i prodajom aparata za domaćinstvo. Proizvodnja novih fabrika i modernizacija starih, zajedno sa razvojem nove generacije aparata, predstavlja glavnu poslovnu aktivnost stalno rastućeg sistema Grupe.

Uspeh Gorenja se takođe može pripisati širokom sistemu domaćih proizvođača i prodajnih operacija u brojnim zemljama širom evropskog kontinenta. Predstavništva Gorenja u stranim zemljama su uglavnom komercijalni koncerni sa sopstvenom mrežom prodajnih predstavništava, skladišta, logistikom i post-prodajnim uslugama. Predstavništva u Austriji i Republici Češkoj se bave proizvodnjom kuhinjskog nameštaja.

Iako Gorenje Grupa najveći deo svojih prodajnih aktivnosti ostvaruje u EU, u poslednje vreme se proširuje i na tržišta Istočne i Jugoistočne Evrope, kao i dalji rast i nadogradnju svog izvoznog sistema prodaje.

Prema svemu gore navedenom može se zaključiti da se Gorenje grupa afirmisala kao jedan od najvećih slovenačkih industrijskih korporacija, kao i jednog od vodećih proizvođača aparata za domaćinstvo u Evropi.

Kontakt-Info "UMA TRADE"

Kako doći do nas?

Do nas možete doći iz više smerova. Mi se nalazimo na oko kilometar od ulaza u košutnjak sa Vidikovačke strane, preko puta novoizgrađene crkve.
23, 53