KORISNIČKI CALL-CENTAR. (011) 356-4507 / Beograd, Kneza Višeslava 31

Minotti

Pojava života na našoj planeti uzrokovana je vodom. Prapočeci Ijudske vrste bili su obeleženi potragom za njom, a kasniji evolutivni napredak doneo je njeno dovodenje do staništa naših predaka. Moderno vreme podrazumeva prísustvo tekuće vode u svakom domu. Tehnološki i kulturološki razvoj nameće pitanje iz čega voda u našim domovima teče i kako se oprema okruženje u kom se ona koristi.

Kompanija Minotti d.o.o. osnovana je 1999. goaine. Naša poslovna misija je da unesemo savremeni dizajn i visoki kvalitet u vaše domove, pre svega kupatiia. Kvalitet zivota ogleda se u sitnicama. a mi smo tu da omogućimo da voda u vašem stanu poteče iz skladne, lepe i funkcicnalne baterije, da se tusirate u kvaiitetnim kabinama i ogledate u divnim ogledalima. Jednom rečju, da kvalitet i lepota budu deo vašeg svakodnevnog života. Zaštićeno ime Minotti garantuje kvalitet, a o lepoti našeg programa prosudite sami!

Naša kupatila postaju lični izraz vlasnika, njegovog ukusa i navíka... Treba ih učiniti funkcionalnim, prijatnim mestom za užlvanje... Stil treba da bude odraz nas samih. Minotti program baterija i opreme za kupatila omogućava svakom od nas da pronađe nešto za sebe, da ostane dosledan sebi i svom ukusu...

Kontakt-Info "UMA TRADE"

Kako doći do nas?

Do nas možete doći iz više smerova. Mi se nalazimo na oko kilometar od ulaza u košutnjak sa Vidikovačke strane, preko puta novoizgrađene crkve.
23, 53