KORISNIČKI CALL-CENTAR. (011) 356-4507 / Beograd, Kneza Višeslava 31

Polet-keramika (NEXE Group)

Kompanija Polet-Keramika kao deo poslovnog sistema Nexe Grupe doprinosi stvaranju savremenog životnog stiia, koji motiviše inovativnost u unutrašnjem dekorisanju prostora. Nexe keramika kao zaokruženi proizvodno-prodajni program Polet-Keramike, obuhvata ponudu podnih i zidnih keramičkih plocica upotpunjenih bordurama, razlicitih dimenzija i dekora izradenih po najsavremenojoj italijanskoj tehnologiji.

Posebnom pažnjom usmereni smo na kvalitet i odabir širokog spektra mogućnosti koju pružaju materijali za proizvodnju keramičkih plocica, a koji predstavljaju optimalnu kombinaciju domaćih sirovina i sirovina od najeminentnijih italijanskih i španskih proizvodaca. Kroz kompatibilnost boja i dekora, odabranih od italijanskih i španskih dizajnerskih kuca sa kojima kontinualno saradujemo, Nexe keramika odgovara svim savremenim izazovima - spoju klasicnih stilova i modernih trendova. Programom pločica, koji je ujedno i klasičan i savremen, obezbedujemo kupcima mogucnost izbora i ispoljavanje sopstvene kreativnosti. Polet- Keramika kroz svoju strategiju neprekidno radi na dostizanju svog cilja - podizanju stepena zadovoljenja zahteva i potreba svojih kupaca.

Kontakt-Info "UMA TRADE"

Kako doći do nas?

Do nas možete doći iz više smerova. Mi se nalazimo na oko kilometar od ulaza u košutnjak sa Vidikovačke strane, preko puta novoizgrađene crkve.
23, 53