KORISNIČKI CALL-CENTAR. (011) 356-4507 / Beograd, Kneza Višeslava 31

Rosan

Naša firma primenjuje integrisani sistem kontrole kvalitete OD ISO9001: 2008, u procesu proizvodnje i prodaje. Sa standardom ISO14001: 2008 pokušavamo da postavimo standarde u zaštiti životnog okruženja u svim fazama proizvodnje!

Osnovni materijali koji se koriste za naše proizvode zadovoljavaju sve standarde EU, u vezi hemijskog sastava i maksimalnog nivoa opasnih elemenata kao što su olovo, nikl i arsen.

Površinska zaštita na našim slavinama sastoji se od visokokvalitetne galvanske zaštite (min. 8 um, a 0,7 lm Cr), koji, uz savršen izgled, garantuje savršenu zaštitu od korozije.

Komponente koje se ugrađuju u naše slavine su od renomiranih proizvođača. Većina tih komponenti poseduje potvrde što DVGW, KIWA, WRC / WRAS, UNI i druge relevantne potvrde za proces proizvodnje. Što se tiče buke svi naši slavine su u klase I i klase II (I ≤ 25 dB, II ≤ 35 dB na 5 bara vode).

Većina naših proizvoda su testirani na 300% veće opterećenje od očekivanog u standardnoj upotrebi.

Ispunjenje svih navedenih zahteva i činjenica garantuje slavinu visokog kvaliteta i funkcionalnosti, ali s povećanim troškovima proizvodnje.

Jeftinije slavine ostalih proizvođača, sa "atraktivnim cenama", sigurno ne mogu ispuniti ove kriterijume na bilo koji način.

Kontakt-Info "UMA TRADE"

Kako doći do nas?

Do nas možete doći iz više smerova. Mi se nalazimo na oko kilometar od ulaza u košutnjak sa Vidikovačke strane, preko puta novoizgrađene crkve.
23, 53