KORISNIČKI CALL-CENTAR. (011) 356-4507 / Beograd, Kneza Višeslava 31

SBAPro

SBAPro (Sanitary Bath Accessories Professional) predstavlja liniju kvalitetnih proizvoda namenjenih opremanju modernih kupatila. Izazov kreiranja proizvoda koji nisu samo osnovna potreba, već predstavljaju izvor zadovoljstva i uživanja u svakodnevnom korišćenju, ogleda se u svakom pojedinačnom proizvodu. SBAPro koristi blagodeti savremenih tehnologija i modernog dizajna kako bi svako kupatilo postalo funkcionalnije, udobnije i lepše.

Posebno izdvajamo SBAPro tuš kabine koje su izrađene su od sigurnosnog stakla i aluminijskih profila prema najvišim standardima kvaliteta. Sigurnosna stakla, debljine 6 ili 8 mm, zaštićena su nano tehnologijom sa oznakom Clear Glass koja sprečava nakupljanje kamenca i prljavštine. Aluminijumski profili su anodizirani ili hromirani (mat ili sjajna varijanta). Sve SBAPro tuš kabine imaju magnetnu traku u silikonskoj gumi koja garantuje besprekorno zatvaranje.

Jedinstvenu ponudu na našem tržištu predstavljaju i SBAPro Brinox creva sa petogodišnjom garancijom koja dovoljno govori o njihovom kvalitetu.

Kontakt-Info "UMA TRADE"

Kako doći do nas?

Do nas možete doći iz više smerova. Mi se nalazimo na oko kilometar od ulaza u košutnjak sa Vidikovačke strane, preko puta novoizgrađene crkve.
23, 53